Mekonomen Mobilitetsgaranti

Garantert på veien!

Tar du service hos oss, så får du 12 måneders Mobilitetsgaranti med på kjøpet!

Mekonomen Mobilitetsgaranti* inneholder:

  1. Ubegrenset antall assistanser
  2. Ingen egenandel
  3. Assistanse i hele Norge og Europa, både på hjemmeadresse og ute på veien
  4. Gratis leiebil i inntil 3 døgn hvis du er på reise, alternativt er et døgn overnatting for fører og passasjer. Leiebil og overnatting skal uten unntak rekvirerest av Falck sin vaktsentral (66 80 55 66 evt +47 33 13 80 80 dersom du er i utlandet)
  5. Taxi inntil kr 2000,- dersom vi ikke få hjulpet deg på stedet
  6. Mekonomen Mobilitet følger bilen og du får hjelp uansett hvem som kjører
  7. Transport til nærmeste Mekonomen Bilverksted dersom det er nødvendig
  8. To timer psykologisk rådgjeving etter traumatisk eller vanskelig hendelse
  9. Du får hjelp ved: kollisjon, utforkjøring, utelåsing, startproblem, punktering, tap av nøkler, kjørt tomt for drivstoff, feilfylling.

Med Mekonomen Mobilitetsgaranti får du hjelp uansett tid eller sted i hele Norden i et helt år. Ved å ta service hos oss, vil Mobilitetsgarantien gjelde for 12 nye måneder og gji deg ekstra trygghet.

Trenger du assistanse? Ring 66 80 55 66

Har du mobilitetsgaranti og treng assistanse i Norge ringer du til 66 80 55 66 og velger 1 for Mobilitet. Ha registreringsnummer tilgjengelig når du ringer oss, så hjelper vi deg raskt.

* Mekonomen Mobilitet gjelder ikke for taxibiler i næring, og ikke for biler med totalvekt over 5000 kg. Våre verksteder kan velge å ikke tegne Mobilitetsgaranti på en bil som ikke opprettholder de standarder som ellers skal være godkjent i forhold til en generell PKK (EU-kontroll), eller i tilfelle hvor bilen har graverende tekniske feil. Mekonomen Mobilitet gjelder kun biler som har fått utført service på et Mekonomen Bilverksted/MekoPartner i Norge.